Mainonta

Mainonta ja kampanjasuunnittelu

Teemme mainokset printtiin, nettiin, radioon, televisioon ja moniin muihin viestintäkanaviin. Kampanjasuunnitteluun kuuluu yrityksen tarpeen mukaisesti mainonnan suunnittelu, mediasuunnittelu, aikataulutus, budjetointi ja toteutus.

Painotuotteet

Suunnittelemme julkaisut, esitteet, kirjat, käyntikortit, pakkaukset jne haluamaasi muotoon sekä toimitamme painovalmiin aineiston painoon ja painon jälkeen valmiit tuotteet asiakkaalle.

Meiltä myös kuluttajatuotteet kuten kutsukortit perhetapahtumiin, ohjelmalehtiset, omakustannekirjat jne. alusta loppuun toteutettuna.

Markkinointimateriaalit messuille

Mikäli olet lähdössä messuille, tarjoamme apua messuosaston suunniteluun ja toteutukseen. Teemme messuille mukaasi markkinointimateriaalit printtinä tai digituotteena, näin herätät kiinnostuksen yritystäsi kohtaan.

Digituotteet ja mainonta

Teemme digimainontaa animoituina tai ilman. Päivitämme kotisivuja eri julkaisujärjestelmiin. Uudistamme tai luomme kokonaan uudet kotisivut. Suunnittelemme kiinnostavat uutiskirjeet käyttöösi. Hoidamme puolestasi sosiaalisen median päivityksiä.

Radio- ja televisiomainonta

Kun haluat kuulua radiossa tai näkyä televisiossa, toteutamme mainoskampanjat alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Radion äänituotannossa käytämme tarvittaessa lahjakkaita spiikkereitä ja puhetyöläisiä, tai voit spiikata mainoksen itse.

Mikäli haet näkyvyyttä televisiossa, siihen löytyy tuotantopaketti yksilöllisesti toteutettuna käsikirjoituksesta aineiston toimitukseen. Olemme tehneet tuloksellista tv-mainontaa jo useita vuosia.