• Seuraa Sinaria
    sosiaalisessa mediassa!
  • Sinari Youtubessa!
  • Sinari Twitterissä!
  • Sinari Facebookissa!
Palvelut ja tuotteet

Kauttamme saat kaikki graafisen alan tuotteet, ja toimeksiantoa hoitaa aina oma graafinen suunnittelija. Tukena toimii myös asiantunteva yhteistyöverkosto. Sinarin asiakkaana voit olla varma, että saat graafista suunnittelua yrityksen tarpeista lähtien.

YRITYSILME ja sen uudistukset

sisältää visuaalisen ilmeen ja logon suunnittelun, markkinointimateriaalit tarpeen mukaisesti sekä graafisen ohjeiston.

MAINONTA ja KAMPANJASUUNNITTELU

Teemme mainokset printtiin, verkkoon ja tablet-julkaisuihin. Kampanjasuunnitteluun kuuluu yrityksen tarpeen mukaisesti konseptointi, mediasuunnittelu, aikataulutus, budjetointi ja toteutus.

PAINOTUOTTEET ja VERKKOVIESTINTÄ

Suunnittelemme julkaisut, esitteet, käyntikortit jne ja toimitamme painovalmiin aineiston painoon. Teemme bannerit animoituina tai ilman, päivityksiä internetsivuille ja uudistamme tai luomme kokonaan uusia kotisivuja. Suunnittelemme uutiskirjeet käyttöösi. Myös sosiaalisen median ja hakukonemarkkinoinnin saat meiltä.

TEKSTIT ja TIEDOTTEET

Suunnittelemme elävästi kirjoitetut tekstisisälllöt, tarkastamme oikeakielisyyden ja kirjoitamme yritystarinoita. Meiltä saat selkeät tiedotteet ja huolehdimme ne sopivaan julkaisukanavaan. Kauttamme saat myös käännöspalveluja.

VALOKUVAUS

Kuvaamme tuote- ja henkilökuvia miljöökuvauksena esimerkiksi yrityksissä. Käytössämme on myös kuljetettava studiosalamakalusto, joten pystymme ottamaan kuvat yrityksessä paikan päällä vaikka koko henkilökunnasta.

KONSEPTOINTI

Konseptointiimme kuuluu nykytilanteen ja kohderyhmän määritys sekä tavoitteen ja kilpailuedun selvitys. Tämän jälkeen luonnostelemme perustellut konseptit jatkotyötä varten.

TEIPPAUSTYÖT

Meiltä myös ikkunateippaukset, autoteippien suunnittelut ja muut tarratyöt valmiiksi toteutettuna.

VIDEOT JA EDITOINTITYÖT

Videokuvaus, videoiden editointi sekä liikegrafiikka kuuluvat valikoimaamme. Teemme myös televisiomainoksia.

KULUTTAJATUOTTEET

Kuluttajille suunnittelemme merkkipäiväilmoitukset, sekä kutsu- ja kiitoskortit. Lisäksi taitamme suku- tai omakustannekirjat.
 
Mainostoimisto Sinarista saat kaikki nykyaikaisen mainostoimiston palvelut yhdestä paikasta. Tuotteemme ovat uniikkeja ratkaisuja asiakkaalle.